Ajuntament d'Argentona
La cançó es titula "Els nens d'avui en dia" i ha comptat amb la col·laboració d'Albert Creixell a la trompeta i Adrià Cánovas al clarinet
dual voice els nens 2020

Avui els argentonins Dual Voice han presentat avui "Els nens d'avui en dia" a Ràdio Argentona. Aquest és el tercer treball nascut un mes després de presentar "Fresh Mood" i el que va ser la seva carta de presentació "Que no Pari". Seguint, l'estela dels altres dos singles, aquest també ha anat acompanyat d'un videoclip que s'han produït ells mateixos. En aquesta ocasió la cançó ha comptat amb la participació de dos músics argentonins, Albert Creixell a la trompeta i Adrià Cánovas al clarinet.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el membre del grup Eudald Villanueva, ha explicat que aquesta cançó ja ha tingut molt bona rebuda a les xarxes socials. S'ha mostrat molt satisfet perquè segons ha dit, han dedicat moltes hores a la producció i han dipositat molt d'esforç en la composició i maduració de la lletra. Villanueva ha explicat que "l'arrel d'aquest tema és la brega al jovent d'avui en dia però realment tots hem sigut així en algun moment, nosaltres també hem fet el que ara critiquem". I és que aquesta cançó qüestiona certes actituds i comportaments en relació amb la sexualitat, l'amor i l'efectivitat.

Escolta l'entrevista al membre de Dual Voice, Eudald Villanueva:

×  
ELS NENS D'AVUI EN DIA - DUAL VOICE ELS NENS D'AVUI EN DIA - DUAL VOICE
Publicat el 22.12.2020