Notícies
Publicat el 21.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'No és fàcil però sóc optimista i crec que serà un bon pressupost'
L'alcaldessa assegura que tenen voluntat d'augmentar les partides en ajudes i que es pot reduir despesa sense que afecti una àrea concreta
gina sabadell roda politica

L'alcaldessa de la vila, Gina Sabadell, ha tancat avui la Roda Política. Referent al punt del nomenament del responsable municipal del contracte de les escoles bressol municipals, ha explicat que es tractava d'un tràmit menor i que “vam escoltar el servei tècnic que ens deia que per agilitzar-ho era millor passar-ho a competència de la junta”. També ha recordat que en certes ocasions el govern li ha donat competències al ple que no tenia.

Gina Sabadell considera que la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública per la instal·lació de terrasses i per parades del mercat és un primer pas de contribució pel sector de la restauració. Creu que l'acció principal per fomentar la seva recuperació és Argentona Impuls, “en la modalitat que subvenciona per les pèrdues a causa de la covid i que beneficia directament a la restauració”.

L'alcaldessa també ha parlat dels pressupostos, ha assegurat que l'oposició ja té la informació dels ingressos i ara falten les despeses. Ha avançat que tenen voluntat d'augmentar les partides en ajudes i per això creu necessari reduir despesa: “Intentarem que la retallada no afecti una àrea concreta, sinó una ajustada de cinturó general i procurar fer amb recursos propis”. Pel que fa al canvi de nom del Passeig Baró de Viver, ha admès que des de principis d'any no ho han treballat i que tornaran a parlar amb tots els grups de l'oposició per resoldre-ho. 

Escolteu l'entrevista sencera a l'alcaldessa, Gina Sabadell:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800