Notícies
Publicat el 17.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'Potser haurem de retallar en alguns projectes faraònics'
La cap de llista del PSC creu que en el pròxim pressupost caldrà invertir en promoció econòmica i, sobretot, en polítiques socials
Susana López Desembre

Els grups municipals que formen l'oposició estan a l'espera que el govern els citi per debatre els pressupostos de l'any vinent. Al seu torn de la Roda Política, la cap de llista del PSC, Susana López, aposta per uns comptes socials perquè "hem de tenir molt clar que fa falta molta molta inversió" en aquest àmbit. També creu que cal incentivar l'economia local "amb una injecció en petites empreses i comerços". Però aquestes propostes comportaran molta despesa i afirma que caldrà compensar-ho retallant en "alguns projectes faraònics". Susana López també ha exposat àmpliament algunes propostes que han fet al govern per millorar l'econòmica local, com ara la creació de bons per gastar en l'hostaleria i el comerç local, una iniciativa que assegura que ha funcionat bé en altres poblacions.

D'altra banda, la regidora socialista ha reiterat les seves queixes perquè el govern, "massa sovint traspassa les competències del ple, on no té majoria, a la Junta de Govern, on sí que en té". D'aquesta manera, Unitat trasllada algunes decisions a un òrgan on l'oposició no està representada. La regidora socialista creu que aquest traspàs de competències "no és correcte, com a mínim, no és ètic" i assegura que "les competències han de ser de qui la llei diu que han de ser".

La regidora socialista també ha reiterat la importància de la normalització lingüística i ha criticat la utilització partidista i discriminatòria que pateix la llengua en algunes ocasions, tant d'una banda com de l'altra. Per últim, Susana López creu que els estatuts d'Aigües Argentona són prou importants com perquè els estudiïn i treballin a fons totes les formacions. A més, coincideix amb Tots per Argentona en què s'hauria de debatre el model d'empresa de la companyia.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a la cap de llista del PSC, Susana López:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800