Notícies
Publicat el 01.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Burriac Xtrem virtual s'amplia fins Nadal
Allarguen el termini perquè hi puguin participar esportistes d'altres municipis que, actualment, no poden accedir a la vila pel confinament perimetral de cap de setmana
bx virtual

Fotografia de Feliu Vilalta

L'organització de la Burriac Xtrem amplia el marge per fer la Burriac Xtrem virtual fins Nadal. Enguany  la cursa s'ha suspès en el seu format habitual a causa de la pandèmia. Tanmateix han ideat un circuit per entrenar lliurement durant el mes de novembre però ara s'ha ampliat perquè molts esportistes d'altres municipis no l'han pogut fer pel confinament perimetral del cap de setmana. Una vuitantena de corredors i corredores ja han trepitjat aquest circuit d'aproximadament 20km i més de 1000 metres de desnivell positiu.

Aquesta 18a edició inclou premis pels tres millors temps masculins i femenins registrats a l'aplicació Strava, els quals rebran un dorsal per participar gratuïtament a la pròxima edició. Ara mateix la disputa és aferrissada, Gaspar Bartra (1:44:05) lidera la categoria masculina i Sara Sanante (1:57:37) la categoria femenina. En la modelitat de la CaniXtrem, Vane Solé (51:04) lidera la categoria femenina i en la masculina, Xavi CaniX.cat (41:28). D'altra banda, també està en joc alguns dorsals pels corredors i corredores que capturin les millors fotografies durant els seus entrenaments i les pengin a Facebook i Instagram.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800