Notícies
Publicat el 27.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Taller on-line de mobilitat internacional adreçat a joves
Mobilitat Internacional

La sessió es farà el dijous 10 de desembre a les 11 hores. Cal inscripció prèvia

El Servei de Promoció Econòmica i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona organitzen el proper dijous 10 de desembre, a les 11 del matí, un Taller sobre mobilitat internacional, adreçat a joves interessats en conèixer els recursos i oportunitats laborals a l'estranger.

Cal inscripció prèvia a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

Taller mobilitat internacional

Taller on-line

Es tracta d'una sessió participativa que es farà via on-line, des de la plataforma Zoom, a causa del context sanitari. Caldrà, per tant, que la persona interessada disposi de connexió a internet. Tindrà un format participatiu i dinàmic i amb una durada aproximada d'una hora. L'Ajuntament enviarà l'enllaç de connexió a totes les persones que facin la inscripció al taller.

Mobilitat internacional

La mobilitat internacional es presenta des de fa uns anys no només com una experiència vital si no també com una gran oportunitat a nivell curricular i de trajectòria formativa i professiona, que avui en dia moltes empreses tenen en compte quan avaluen les competències desenvolupades per les persones candidates a un lloc de feina. 

El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte impulsat per 24  ajuntaments amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

Vol ser punt de referència per a aquelles persones joves que volen fer una estada a l'estranger, sigui per a ampliar estudis, per a treballar, fer intercanvis o estades solidàries. Des del Servei s'ofereix: Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que les persones joves tenen al teu abast per fer una estada en un altre país. Les persones interessades reben informació personalitzada a l'Assessoria presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves facilita informació, ajuda a concretar i donar forma als projectes de cada jove.

També facilita informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d'atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.); Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves; Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, amb notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en una altre país.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800