Notícies
Publicat el 24.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Diumenge arrenquen els espectacles del 'Sense Portes'
Les activitats culturals del cap de setmana queden restringides a les respectives poblacions i per tant només amb públic del municipi
sense portes 2019

Aquest dissabte tindrà lloc a La Sala el "Concerto a Tempo d'Umore" i diumenge serà el torn dels primers espectacles del Festival Sense Portes. L'espectacle "Peix" de la Companyia Hotel Locandi, basat en el circ i el pallasso, tindrà lloc a la 1 del migdia a la Font del Mig. A les 7 de la tarda a La Sala hi haurà l'espectacle de beatbox “Flow” a càrrec de Dani Lleonart i la direcció artística de l'argentonina Alba Sarraute. Les entrades es poden adquirir gratuïtament a través del web del festival i són limitades.  

La represa de l'activitat cultural es deu al pla de desescalada del Govern, recentment però han decidit que les activitats culturals del cap de setmana queden restringides a les respectives poblacions. Aquest canvi afecta directament a la Temporada de La Sala i al Festival “Sense Portes” i per això el tècnic de cultura, Joan Chaves, ha explicat que han habilitat un formulari de devolució d'import d'entrades. A mesura que aquelles persones que siguin de fora d'Argentona les retornin, es posaran novament a disposició per aquelles persones de la vila que en vulguin adquirir.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800