Ajuntament d'Argentona
Es tracta del nou single que la cantautora argentonina ha publicat a les plataformes musicals i que ha presentat a Ràdio Argentona
carla escoi LA RUMBA

La cantautora argentonina, Carla Escoi, ha presentat a Ràdio Argentona la cançó "La Rumba". La cantant ha explicat que aquesta cançó la va escriure una amiga seva fa anys quan compartien banda, sempre l'ha seguit tocant i ara ha decidit publicar-la per la bona resposta del públic als seus concerts. Per la gravació ha comptat amb dos músics argentonins de luxe com són, el saxofonista Martí Serrano i el trompetista Albert CreixellUna cançó que ens transporta a les nits d'estiu i que parla de "quan estàs de festa i et creues la mirada amb algú i es crea el joc de la seducció".

Carla Escoi s'ha referit al procés creatiu durant la pandèmia i ha reconegut que li ha servit per escriure més. Ara espera que aviat acabi aquesta situació sanitària per donar vida a totes les seves cançons a dalt dels escenaris. Finalment, ha avançat que ha participat en alguns projectes relacionats amb el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i que veuran la llum aquesta setmana.

Ja pots escoltar l'entrevista a Carla Escoi:

Publicat el 20.11.2020