Ajuntament d'Argentona
×  
Acte constitució Consell Infància d'Argentona curs 2020-21 Acte constitució Consell Infància d'Argentona curs 2020-21
La sessió es pot recuperar al vídeo que acompanya la notícia o bé al canal de l'Ajuntament a Youtube 

El passat divendres 20 de novembre es va celebrar l'acte virtual de constitució del nou Consell d'infància per al curs 2020-21.

Aquest òrgan de participació ciutadana celebra la seva cinquena edició i hi participen nens i nenes de 5è i 6è de les escoles d'Argentona, en representació de tots els nens i nenes del municipi.

L'acte, conduït pel regidor de Participació ciutadana, Transparència , Educació i Esports, Quim Perejoan, va comptar amb la participació de l'alcaldessa, Gina Sabadell. Ella va ser l'encarregada de traslladar al Consell l'encàrrec anual que es fa des de l'Ajuntament i que enguany consisteix en cloure la tasca iniciada pels consellers i conselleres de l'any anterior, basada en el treball d'un mapa per millorar els itineraris i camins que fan cada dia per anar a l'escola. Donada la situació causada per la Covid-19, aquesta tasca va quedar a mitges el curs anterior.

El Consell d'Infància es reuneix mensualment, habitualment el primer dimecres de cada mes, i enguany combinarà les sessions virtuals i presencials.

Publicat el 20.11.2020