Ajuntament d'Argentona
El taller compta amb prop de 160 persones inscrites, dsitribuïdes en diversos grups

La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, junt amb la terapeuta que coordina el curs de gimnàstica terapèutica, han impulsat una format virtual per tal de donar continuïtat a l'activitat mentre les limitacions i restriccions presencials a causa de la COVID-19 impedeixin desenvolupar-lo de manera presencial.

Cada setmana, les persones inscrites al taller, prop de 160 de diverses edats, reben a través dels respectius grups de whatsapp l'enllaç a la sessió en vídeo, per tal que puguin dur a terme els exercicis proposats, sigui a casa o en algun altre espai a l'aire lliure. Aquesta circumstància excepcional els ofereix, per altra banda, més flexibilitat, podent realitar la classe terapèutica en qualsevol moment del dia. Aquesta sessió també serveix per compartir i traslladar recomanacions i consells per tal de desenvolupar una vida més saludable i fomentar bons hàbits.
 
Aquest projecte del curs de gimnàstica terapèutica suposa un recurs per fer front a l'aïllament o la soledat i posa a disposició recursos públics per afrontar situacions d'estrès psicosocial, en especial davant el complex context social actual. Des de l'Ajuntament es continuen potenciant els canals online per tal de mantenir el contacte i fer un seguiment de les necessitats de les persones usuàries.

Publicat el 18.11.2020