Notícies
Publicat el 17.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el termini de sol·licitud de subvencions d'Argentona Impuls

Nova convocatòria d'aquest programa per a empreses, comerços i emprenedors del municipi, afectats per la COVID-19

L'Ajuntament d'Argentona hi destina 195.000 euros. Les línies de subvenció ofereixen fins a un màxim de 1.500 o 6.750 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 24 de novembre

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona ha endegat una segona convocatòria del programa de subvencions “ARGENTONA IMPULS", adreçat a empreses, comerços i nous emprenedors d'Argentona.

L'Ajuntament d'Argentona ha obert aquesta nova línia d'ajuts, ampliant la partida amb una nova dotació de 195.000 euros.

Es tracta d'ajuts que ofereixen nous terminis per sol·licitar aquestes subvencions i la justificació de despeses. Cal destacar especialment l'augment de la prestació en els casos de la Línia C de subvenció, i que poden arribar a donar prestacions de fins a 6.750 euros, cobrint fins a un 50% de les despeses. En el cas de les línies A i B, els ajuts tenen un topall de fins a 1.500 euros.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest dimecres 18 de novembre i es prolongarà fins al proper dimarts 24 de novembre

El programa incorpora tres línies de subvencions:

Línia A: Subvencions per al foment de l'ocupació

  • Subvencions destinades a empreses que contractin, per un període mínim de 3 mesos, persones aturades empadronades al municipi.

Línia B: Subvencions per al foment de l'autoocupació i l'inici de nova activitat econòmica

  • Subvencions destinades a persones desocupades que iniciïn una nova activitat econòmica com a treballadors autònoms (empresaris i empresàries individuals).

Línia C: Subvencions excepcionals COVID-19

  • Subvencions destinades a empreses del municipi d'Argentona que s'han vist afectades per la declaració d'estat d'alarma, i/o hagin hagut d'implementar noves estratègies per adaptar-se a les noves necessitats generades per la crisi del COVID- 19.

Al següent enllaç podreu consultar les bases de la convocatòria i tota la documentació que cal adjuntar

Argentona impuls

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Promoció Econòmica (SEMPRE) trucant al 937974900 o a través de la Bústia de contacte.  

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800