Ajuntament d'Argentona
Es tracta d'una recollida solidària d'aliments que s'organitza a l'institut i que Creu Roja destina a totes les persones que ho necessiten
tona argentona

Fotografia de l'edició 2019. Finalment van recollir 2500kg d'aliments

Un any més, l'Institut d'Argentona ha iniciat la campanya "Una tona per Argentona" que finalitzarà el 18 de desembre. Es tracta d'una recollida solidària d'aliments que a través de Creu Roja destina a totes les persones que ho necessiten. Aquest servei comunitari es promou des de l'institut i s'hi involucra tota la comunitat educativa, fet que a més, aporta una profunda reflexió i conscienciació entorn de les desigualtats socials. L'objectiu d'aquesta campanya és ajudar a altres persones, conscienciar a més gent i contribuir a fer un món més just on tothom ajudi a tothom i ningú depengui de tercers.

En una entrevista a Ràdio Argentona, la coordinadora pedagògica, Mercè Rubio, ha exposat que "aquesta campanya fomenta els valors de la solidaritat, de participació ciutadana i de sentiment d'equip a les aules". L'any passat l'alumnat va organitzar una lliga entre classes per incentivar la recollida i la recaptació es va traduir en un total de 2500kg d'aliments, superant així els 1400kg de l'edició anterior. Un cop finalitzi el termini de la recollida, es destinarà a Creu Roja i serà l'entitat qui distribueixi els aliments.  

Entrevista a la coordinadora pedagògica de l'institut, Mercè Rubio: 

Publicat el 17.11.2020