Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ja es poden fer propostes al PAM
El Pla d'Acció Municipal es troba en fase de participació i s'hi poden fer suggeriments fins al 15 de desembre.
carrer Gran buit

El Pla d'Acció Municipal (PAM), el document que recull els principals objectius polítics del mandat, es troba en fase de participació. El podeu consultar a argentona.cat/pam i a través d'un formulari podeu seleccionar les actuacions que considereu més prioritàries i fer-hi altres aportacions. El regidor de Participació, Quim Perejoan, demana que tothom faci una lectura detinguda, que “se'l faci una mica seu” i que expressi allò que hi troba a faltar. Perejoan creu que “un cop no veus reflectit allò que et neguiteja, és hora de fer-ho arribar” al consistori. Els tècnics i regidors avaluaran els projectes i suggeriments recollits, comprovaran si compleixen els requisits i si es poden desenvolupar en aquest mandat. En cas afirmatiu, s'incorporaran al Pla d'Actuació Municipal definitiu. La data límit per participar en aquesta fase del PAM és el 15 de desembre.

QUÈ CONTEMPLA EL PAM?

El Pla d'Acció Municipal d'Argentona, elaborat pel Govern amb el suport dels tècnics municipals, es basa en el programa electoral que els va fer guanyar les eleccions. El regidor de Participació és conscient que el programa era ambiciós i que difícilment es podrà complir en només quatre anys, però ha assegurat que el text contempla tots els punts que tenien marcats.

El document consta de més de 130 actuacions que es divideixen en set objectius estratègics: les oportunitats educatives més enllà de l'educació reglada, governar amb la ciutadania, garantir el benestar i condicions de vida de qualitat, impulsar un desenvolupament sostenible de la vila, millorar la xarxa de comerç i polígons industrials, combatre l'exclusió social i la vulnerabilitat econòmica, i impulsar la vida col·lectiva del municipi. Segons Perejoan, tots aquests objectius “són prioritaris”, de la mateixa manera que les actuacions que se'n desprenen. Ara, però, l'objectiu és que la ciutadania també hi digui la seva.

Escolta l'entrevista al regidor de Participació Quim Perejoan:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800