Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 06.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Montse Capdevila: 'Hi ha partides que hauran d'incrementar'
La cap de llista de TxA creu que els pressupostos hauran de contemplar ajuts a aquells que ho necessitin
Montse Capdevila (Tos per Argentona)

La cap de llista de Tots per Argentona (Txa), Montse Capdevila, creu que el Pressupost de 2021 haurà d'anar en consonància amb la situació econòmica que viu la societat, derivada de la Covid-19. Capdevila considera que, de la mateixa manera que hi haurà retallades en algunes partides i alguns projectes o activitats no es podran fer per la situació sanitària, "hi ha altres que hauran d'incrementar". Parla, per exemple, de les ajudes a aquells col·lectius professionals i famílies que ho necessitin, com també a les entitats.

Capdevila ha fet aquesta afirmació al seu torn de la Roda Política, on també ha negat que Unitat s'estigui obrint més al diàleg. Tot i això, sí que ha coincidit amb l'alcaldessa a l'hora de demanar als argentonins i argentonines que extremem les precaucions i restringim les interaccions socials per tal de frenar la transmissió de la Covid a la vila. Tanmateix, insisteix que l'Ajuntament ha de fer pressió per reclamar una millora en l'atenció primària, i assegura que els regidors del govern d'Unitat han de poder pressionar més directament perquè alguns d'ells representen partits que també governen a la Generalitat.

D'altra banda, segons la cap de llista de TxA, que Aigües Argentona passi a ser un mitjà propi personificat serà una bona eina de futur però considera que caldrà que l'oposició pugui fiscalitzar tots els moviments que es produeixin. Ha recordat que hi ha informes de serveis tècnics i d'intervenció que consideren que la companyia encara no està prou preparada per dur a terme obres.

Escolteu l'entrevista sencera a la cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800