Notícies
Publicat el 05.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'Hi ha un canvi de to del govern que espero que duri'
Els socialistes demanen al govern poder seure a parlar del Pressupost
Susana López ple novembre

El PSC espera que el govern els citi per debatre la proposta de pressupostos. Aquest és un dels missatges que ha llençat Susana López a l'entrevista amb Ràdio Argentona després del ple de novembre. Davant d'una crisi econòmica evident i després d'haver donat suport a la congelació de les ordenances fiscals, volen que Unitat els tingui en compte a l'hora de decidir quines són les prioritats econòmiques de l'any 2021. López els recorda que estan en minoria i que "necessiten un vot" per aprovar el Pressupost, i afegeix que "aquest vot s'ha de treballar".

Per altra banda, Susana López considera que Aigües d'Argentona es pot convertir en una eina útil per la vila a l'hora de fer obra pública. Així i tot, reclama que tots els grups municipals puguin estar assabentats dels projectes que es duen a terme, un aspecte que el seu partit va aconseguir esmenar en l'acord de ple.

López també s'ha referit a la situació pandèmica per afegir-se a la crida que va fer l'alcaldessa a l'inici del ple de novembre demanant que els ciutadans d'Argentona surtin de casa el menys possible. López, que professionalment treballa al sector de les residències, demana "sentit comú" i reclama a la Generalitat el personal que va prometre tant per a aquests centres com per a l'atenció primària.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a la cap de llista del PSC, Susana López.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800