Ajuntament d'Argentona

* LA SESSIÓ S'HA AJORNAT. PROPERAMENT INFORMAREM DE LA NOVA DATA

El dissabte 21 de novembre, de 10 a 13 hores, s'organitzarà un sessió virtual amb inscripció prèvia en què es presentaran els resultats de la diagnosi del pla i les següents fases per desenvolupar el projecte

L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la consultora encarregada de coordinar el procés participatiu per a elaborar el Pla Educatiu de Poble (PEP), eina que ha d'articular i definir els objectius i accions en matèria educativa que ha d'abordar Argentona en els propers anys, convoca a la cituadania a una sessió de participació el proper 21 de novembre.

El Fòrum Educatiu es farà de 10 del matí a 1 del migdia, en format telemàtic a través de l'aplicació Zoom a causa del context i restriccions sanitàries. Totes aquelles persones interessades en participar-hi enviant la sol·licitud a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

Inscripció Fòrum Educatiu

Totes les persones inscrites rebran a través de les dades de contacte facilitades un enllaç per connectar-se i participar a la sessió.

Objectius

El Fòrum Educatiu es desenvoluparà en dues parts. En la primera es presentarà i es farà la devolució dels resultats i conclusions obtingudes durant la fase de diagnosi, en què s'han recollit dades i informació de la situació al municipi, des de l'aspecte social, escolar, de recursos educatius, així com de les visions i valoracions que s'han obtingut en diverses sessions i reunions de treball anterior, amb la participació de tècnics, ciutadania, entitats i diversos agents educatius del municipi

En una segona part es debatrà sobre les prioritats i les línies d'actuació sobre les quals s'haurà de regir el Pla Educatiu de Poble.

L'any 2019 es van encetar els treballs per a la revisió i actualització del Pla Educatiu municipal, amb la voluntat d'identificar les noves necessitats, analitzar la situació actual i els reptes de futur d'Argentona, amb la intenció de dissenyar un pla d'actuació per als propers anys i avançar cap a una visió global i integradora de l'educació a nivell municipal.

Publicat el 03.11.2020