Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 03.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Fran Fragoso: 'La Policia Local mereix el nostre reconeixement per fer complir les restriccions de la Covid'
Ahir, el vot del regidor va permetre aprovar diverses propostes del govern al ple de novembre
Fran Fragoso novembre

El regidor Fran Fragoso ha obert avui la Roda Política d'anàlisi del darrer ple i ho ha fet demanant als argentonins i argentonines que segueixin les mesures sanitàries per evitar els contagis. També ha volgut tornar a felicitar la Policia Local de la vila per la seva tasca, fent complir les restriccions imposades per les autoritats per fer front a la pandèmia. A la part final del ple d'ahir, Fragoso ja va felicitar la regidora Montse Cervantes i tot el cos policial per la seva feina.

D'altra banda, en el ple d'ahir el regidor a l'oposició va votar al costat d'Unitat en diversos punts, fent possible que aquests tiressin endavant. Fragoso ha admès que darrerament hi ha millor sintonia amb el govern perquè “s'estan fent bones gestions” i ha afegit que des de l'oposició també s'ha d'ajudar al govern: “no m'agrada posar pals a les rodes, s'ha d'intentar facilitar les coses”.

Fran Fragoso també ha volgut explicar la seva abstenció en la moció relativa al 25 de Novembre, el Dia Internacional contra les violències masclistes. En un dels punts de la moció, s'acordava fer un minut de silenci per cada víctima a Catalunya i Fragoso va demanar que s'ampliés a totes les víctimes de l'Estat espanyol. Aquesta esmena no va tirar endavant i Fragoso va acabar abstenint-se. Avui ha manifestat la seva tristesa perquè un tema tan sensible acabi generant un debat territorial.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor Fran Fragoso: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800