Participació ciutadana
Conferència
Reunió Consell d'Infància
El dimecres 4 de novembre, a partir de les 17:30 hores, se celebrarà una nova sessió del Consell d'Infància d'Argentona, en què hi prenen part nens i nens de 5è i 6è de primària de les escoles municipals.

La reunió es portarà a terme per la plataforma ZOOM.

Sessió extraordinària virtual del Consell d'infància que comptarà amb l'assistència dels nous consellers i conselleres de 5è de les escoles d'Argentona i de tots/es aquells/es representants que ara han passat a 6è i han manifestat la voluntat de seguir formant part d'aquest òrgan de participació infantil. Els nous consellers i conselleres han estat escollit enguany al si de les escoles, comptant amb l'estreta col·laboració dels equips directius i les tutores de 5è i 6è de les escoles d'Argentona i la regidoria de Participació Ciutadaba.
 
L'objectiu d'aquesta sessió serà donar el tret de sortida a aquest nou format de consell, així com preparar l'acte de constitució que tindrà lloc el proper divendres 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets de la Infància. Per fer-ho, es proposarà als assistents que elaborin un vídeo amb propotes que vagin en sintonia amb els punts forts detectats en la diagnosi del Projecte Educatiu de Poble. La sessió finalitzarà amb una reunió amb les famílies dels membres del consell d'infància, que comptarà amb l'assistència del regidor d'Educació i Participació Ciutadana Quim Perejoan.
 

acta

Dimecres
4
novembre
2020
17:30h
Hora 17.30 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800