Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 23.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Gemma Ruiz va presentar ahir la seva segona novel·la
La periodista i autora de "Ca la Wenling" va participar en el col·loqui amb el públic assistent a la Tardor Literària d'Argentona
gemma ruiz

Ahir al vespre el Saló de Plens va acollir una nova sessió de la Tardor Literària amb la participació de la periodista i escriptora, Gemma Ruiz Palà. L'autora de Ca la Wenling va presentar la segona novel·la que ha publicat tres anys després del seu gran èxit Argelagues. La primera part de la sessió va girar entorn de la narrativa, el procés creatiu i l'autora va respondre les preguntes dels lectors. A continuació, el clima literari va propiciar un debat molt interessant sobre literatura, periodisme, feminisme i racisme. 

"Ca la Wenling" és un relat sobre la vida d'una dona xinesa que va apostar per un canvi de vida i regenta una perruqueria al barri de Gràcia de Barcelona. Una història on emergeixen les violències conseqüents pel fet de ser dona, jove, de classe treballadora i d'origen xinès. En aquesta novel·la l'autora dona veu a les persones migrades i que amb vides d'autèntica lluita són ignorades entre la societat d'acollida.  

Clica per veure l'àlbum fotogràfic de la Tardor Literària

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800