Notícies
Publicat el 22.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La violència obstètrica al Vermut Feminista
Aquest diumenge (12:30h) l'Hort del Rector acollirà una xerrada amb Marta Busquets, advocada especialitzada en drets d'Obstetrícia i Reproductius
vermut feminista sam costa

Aquest diumenge a l'Hort del Rector (12:30h) tornen els Vermuts Feministes organitzats per Truges Rebels després d'una aturada temporal per minimitzar els riscos de rebrots de Covid-19. En aquesta sessió el debat girarà entorn de la violència obstètrica i comptarà amb Marta Busquets, advocada especialitzada en drets d'Obstetrícia i Reproductius. La membre del col·lectiu argentoní, Mon Joan, ha explicat que hi ha pràctiques mèdiques molt instaurades culturalment que són agressives i per això "cal posar la perspectiva de gènere per adquirir informació i decidir sobre els nostres cossos".

Truges Rebels ha assegurat que reprèn l'activitat després d'elaborar un protocol que garanteix totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, les persones que vulguin assistir-hi, hauran de formular prèviament la inscripció que trobaran a les xarxes socials de l'entitat o al QR del cartell. L'advocada Marta Busquets, serà la tercera ponent convidada als Vermuts Feministes que tenien lloc el darrer diumenge de cada mes i que ja van comptar amb l'activista trans, Sam Costa, i la sexòloga, Rosa Pedrosa.

Ja pots escoltar l'entrevista a Mon Joan, membre de Truges Rebels:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800