Ajuntament d'Argentona
Últimes setmanes de la campanya de comerç i turisme que sorteja estades i experiències a un dels 31 municipis participants
comerç i turisme 2020

El pròxim 31 d'octubre és l'últim dia per participar en la campanya de turisme i comerç "Barris Antics, Compra i Guanya". Fins aquesta data, totes les persones que comprin als establiments argentonins adherits a la campanya, rebran una butlleta per participar en el sorteig d'estades i experiències per a 2 persones a un dels 31 municipis participants. Les estades inclouen experiències dels mateixos municipis com visites guiades, gastronomia, espectacles, esport i nits d'hotel, entre altres activitats.

Els 31 municipis s'han unit en aquesta campanya amb l'objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. El sorteig dels premiats argentonins es farà públic a principis de novembre a través de Ràdio Argentona. La regidoria de Promoció Econòmica ha programat una jornada amb una ruta per punts singulars del municipi, un dinar a un restaurant local amb un menú elaborat amb productes de proximitat i la visita al Museu del Càntir. El 28 de novembre i el 20 de març són les dates que Argentona acollirà els guanyadors de la resta de localitats participants.

Publicat el 21.10.2020