Els formularis
 
DISPONIBILITAT COMISSIÓ MISSATGERS I CAVALCADA 2021
Corones

Benvolguts/des,
Us fem arribar aquest formulari com a membres de la Comissió de Missatgers i Reis per tal de conèixer la vostra disponibilitat pels actes que estem preparant per a aquest Nadal 20-21, l'Arribada dels Missatgers Reials i la Cavalcada. Alhora ja ens servirà per a començar els tràmits d'assegurances per les persones voluntàries.

QUÈ CAL FER

  • Formalitzar la present INSCRIPCIÓ, abans del 26 d'octubre de 2020.
  • En el cas dels MENORS, també caldrà omplir l'apartat d'autorització del formulari corresponent al pare/mare o tutor

FUNCIONAMENT

  • Indiqueu-nos la vostra disponibilitat, per descomptat que a tots ens poden canviar les circumstàncies, però intentem ser tan realistes com sigui possible: compromisos, obligacions, apetència, desgast, ...
  • La inscripció implica el COMPROMÍS de participació en totes les REUNIONS a les quals se us convoqui, l'ASSISTÈNCIA a tots els actes en què estigueu destinades, tenir CURA del material personal que se us facilitarà, acomplir totes les tasques encomanades, així com seguir totes les indicacions que responsables de l'organització us vagin donant.
  • Heu de tenir en compte que serem entre tots i totes que acabarem distribuint la gent segons necessitats, sempre procurant tenir en compte les vostres preferències. 

A TENIR EN COMPTE

  • Cal tenir 14 anys o més per participar com a voluntàries.
  • En omplir aquest formulari doneu permís perquè podem facilitar les vostres dades a les responsables de la Comissió de Cavalcada, només amb l'objectiu de contactar amb vosaltres en referència als actes i reunions associades que contempla aquesta inscripció.

Som-hi:

*Acceptes ser voluntari/a?
Dades del/la sol·licitant
*
*
*
*
*Data Naixement ( - - )
*
*
*
*
*
*Has estat voluntari/a altres anys?
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*Autorització:
*Ets menor d'edat?
Si ets menor d'edat, marca SÍ i digues al teu pare/mare o tutor legal que omplin l'autorització que trobaràs a continuació. Recorda que si ets menor d'edat, cal que el dia de la reunió vingui el pare/mare o tutor legal per poder-la signar, de no ser així no podrem validar la teva col·laboració. Si tens menys de 10 anys en la data del primer acte pel qual et vols apuntar, hauràs de tenir paciència, aquest any no podrem comptar amb tu.
Plegar/desplegarEmplenar en cas del sol·licitant ser menor d'edat (clica sobre el signe + per desplegar el qüestionari)

ACTES ALS QUE VULL PARTICIPAR:

(la distribució de tasques o col·laboracions quedaran subjectes a les necessitats de l'organització i de l'acte en concret)

Missatgers Reials:
diumenge 27/12/20 - tarda
*
Missatgers Reials:
dilluns 28/12/20 - tarda
*
Missatgers Reials:
dimarts 29/12/20 - tarda
*
Missatgers Reials:
dimecres 30/12/20 - tarda
*
Cavalcada:
dimarts 05/01/21 a la tarda
*
*
He llegit i accepto la política de privacitat

NOTES LEGALS:

D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que té relació amb el tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament d'Argentona, com a responsable d'aquestes.

Per a més informació www.argentona.cat/politica-de-privacitat

L'interessat autoritza a l'Ajuntament d'Argentona perquè pugui enregistrar imatges dels actes en què s'ha inscrit, amb l´únic propòsit de difondre les festes de la vila d'Argentona i la participació del voluntariat a nivell intern o extern, en reproduccions o publicacions de qualsevol mena o en qualsevol format.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800