Ajuntament d'Argentona
Preinscripcions Obertes. La formació consta de 310 hores i s'iniciarà el 14 de novembre. La part teòrica inicial es farà via online davant el context sanitari actual

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona organitza durant els mesos de novembre i desembre un curs de monitor/a de lleure. La formació començarà el proper 14 de novembre i serà 100% via online a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. 

El curs s'adreça a persones majors d'edat, interessades en realitzar tasques i funcions relacionades amb el monitoratge d'infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l'àmbit de l'educació en el lleure.

El curs , consta de dues etapes, una primera de 150 hores de formació teòrica telemàtica, a través de viodeconferències, tasques, recursos i activitats avaluatives a una aula virtual. I una segona part pràctica de 160 hores, presencial en un projecte de l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil. 

El preu del curs és de 135 euros i les places són limitades. El termini de preinscripció finalitzarà el 26 d'octubre. La regidoria de Joventut, sempre i quan s'assoleixi un mínim de preinscripcions, confirmarà la plaça als sol·licitants i el mètode de pagament.

El formulari de sol·licitud el podeu trobar al segïent enllaç:

preinscripció curs monitor/a de lleure

Publicat el 19.10.2020