Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 19.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Polèmica per l'actuació policial en les mesures anticovid
'Argentona Comerç i Serveis' ha comunicat el malestar de restauradors davant l'actitud d'alguns agents policials en la supervisió de les noves mesures
bars argentona

La Junta de Comerç i Serveis d'Argentona ha emès un comunicat per expressar el malestar per part de restauradors locals a causa d'algunes actuacions de la policia local. En declaracions a Ràdio Argentona, la dinamitzadora de l'entitat, Maite Sánchez, ha explicat que el comunicat ha estat motivat després de les reiterades queixes per part de restauradors davant del comportament d'alguns agents després que aquest divendres van entrar en vigor les mesures per frenar l'expansió de la Covid. En aquest sentit, Sánchez ha reclamat cordialitat i respecte pel sector de la restauració i ha declarat "les normatives poden ser difícils d'interpretar però les formes s'han de respectar sempre". 

D'altra banda, el cap de la Policia Local, Pere Anglada, ha manifestat que les noves normatives van generar molt desconcert per part dels restauradors i per això a primera hora de divendres van visitar els establiments per informar-los i resoldre tots els dubtes. Anglada ha afirmat que "hi va haver discrepàncies de com interpretar la norma però no van ocasionar cap falta de respecte ni cap actuació policial desmesurada ni incoherent". Finalment, amb el que sí que han coincidit les dues parts és amb la voluntat d'entesa en aquests moments complicats.

Comunicat "Argentona Comerç i Serveis":

argentona comerç

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800