Ajuntament d'Argentona
Avui han entrat en vigor les noves mesures per aturar els contagis de coronavirus. La restauració només ofereix menjar a domicili i per emportar
bar la plaça

Avui han entrat en vigor les mesures de tancament de bars i restaurants de Catalunya previstes pels 15 dies vinents. Des d'aquest matí la majoria de bars i restaurants d'Argentona no han obert i els que ho han fet han servit exclusivament menjar per emportar o a domicili, com contempla la llei. Ràdio Argentona ha recollit a peu de carrer algunes impressions de restauradors i clients, la majoria dels quals han expressat malestar, manca d'informació i incertesa.

A més d'aquestes mesures, també s'hi sumen d'altres com el tancament d'establiments d'oci infantil i serveis d'estètica, excepte les perruqueries. Els comerços han de limitar l'aforament al 30 per cent i els locals esportius o els espectacles culturals només són permesos amb la meitat d'aforament. Suspensió de les competicions esportives no professionals i limitacions horàries per parcs i jardins. D'altra banda també s'insisteix en la limitació dels contactes socials i la promoció del teletreball per tal de reduir al màxim la mobilitat.

Escolta les impressions de restauradors i clients d'Argentona:

Publicat el 16.10.2020