Notícies
Publicat el 13.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Si hi ha tanta crispació, costa treballar colze a colze'
L'alcaldessa demana als regidors que abaixin el to i afirma que el govern sent, constantment, 'una pressió molt gran''.
Gina Sabadell juliol ràdio

L'alcaldessa, Gina Sabadell ha afirmat avui a l'entrevista política que el govern sent, "constantment, una pressió molt gran" per part de l'oposició i ha admès que aquesta actitud provoca que algunes taules sectorials de treball no s'estiguin produint amb la periodicitat acordada inicialment. Sabadell assegura que "si hi ha tanta crispació, costa treballar colze a colze" i ha demanat als regidors que "abaixin el to". Pel que fa a un possible pacte, l'alcaldessa reconeix que li agradaria rebre més suports però creu que serà difícil, i ha recordat que a l'inici de la legislatura Unitat va intentar crear aliances però no ho va aconseguir.

La minoria del govern es va deixar palesa en el darrer ple en diverses ocasions, quan l'oposició va aprovar mocions amb els vots en contra d'Unitat. És el cas de la moció presentada per Tots per Argentona que reprovava la gestió de la regidoria de Mitjans de Comunicació, una àrea que encapçala l'alcaldessa. Ella mateixa ha volgut separar les dues crítiques d'aquesta moció. Per una banda, ha admès que no es va convocar el Consell de Mitjans abans del darrer Cap de Creus perquè "les circumstàncies ho desaconsellaven". Però ha criticat la moció per "no adequar-se a la realitat del moment", ja que diu que l'oposició era coneixedora de què el pròxim Consell de Mitjans ja estava convocat -tindrà lloc demà 14 d'octubre-. D'altra banda, Gina Sabadell assegura que en la lectura de la moció "quedava molt clar" que Tots per Argentona criticava la independència dels mitjans de comunicació, una crítica que el govern nega rotundament.

Unitat també es va quedar sola en la moció presentada pel PSC contra les ocupacions delictives d'habitatges. Gina Sabadell ha explicat que el govern va demanar que es retirés aquesta moció per concretar-ne una de més consensuada però finalment no va ser així.

Finalment, Sabadell ha criticat que Tots per Argentona preguntés al ple per l'expedient obert a un treballador, ja que es tracta d'una "qüestió reservada". A més, l'alcaldessa considera que "el ple no és el lloc" per debatre-ho.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a l'alcaldessa, Gina Sabadell:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800