Biblioteca
Literatura
Tertúlia Literària
Teoria general de l'oblit de José Eduardo Agualusa

La vigília de la independència d'Angola, la Ludo, una noia portuguesa atemorida per l'agitació del carrer, construeix un mur de totxanes que l'aïlla del mon exterior durant vint-i-vuit anys. Sobreviu cultivant verdures i caçant coloms amb l'única companyia del Fantasma, un pastor alemany albí, i escriu la seva historia a les parets amb trossos de carbó. Mentre ella observa el mon exterior i sembla enfonsar-se en l'oblit, el país transita traumàticament de l'alliberament a la república socialista, la guerra civil, la pau i el capitalisme cobdiciós.

A Teoria general de l'oblit , Jose Eduardo Agualusa traça amb una escriptura sensual i imaginativa un relat enlluernador que reconstrueix la historia recent d'Angola. Una narració basada en un personatge real i commovedor que ens ensenya el poder paralitzant de la por i la importància de la redempció.

Aforament limitat. Per participar en la Tertúlia Literària caldrà inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal d'Argentona mitjançant el formulari que trobarà al següent enllaç, per telèfon (937971215) o presencialment. Es mantindrà una distància mínima de metre i mig entre assistents i serà obligatòri l'ús de la mascareta. 

En cas que no sigui possible dur a terme la trobada presencialment, es realitzarà telemàticament

INSCRIPCIÓ

teoriagran

Dimecres
18
novembre
2020
19h
Lloc Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal
Preu Entrada Lliure, amb inscripció prèvia
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800