Ajuntament d'Argentona
Ca la Wenling  de Gemma Ruiz Palà

Aquest estiu, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell va proposar un seguit de lectures. Al mes d'octubre, els autors de les novel·les   contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

La quarta sessió de la XXa edició de la Tardor Literària comptarà amb la Gemma Ruiz i la seva obra Ca la Wenling, segona novel·la de la periodísta, tres anys després del seu gran èxit Argelagues.

Que algú de l'altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d'explicar-te el seu món.

Hi ha un bon pessic de la Xina de la Wenling, a aquesta novel·la. Un bon pessic de la província de Zhejiang, d'on va venir un dia de fa deu anys. Però hi ha més perfums d'arreu, en aquesta casa de manicures, esquilades i permanents. Hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vietnam, productes de cosmètica francesos, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empelta

wenlinggran

Dijous
22
octubre
2020
19:30h
Lloc Sala de plens de l'antic Ajuntament
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure amb aforament limitat