Ajuntament d'Argentona
Més d'una trentena de municipis impulsen aquesta iniciativa comercial i promocional que sorteja estades a les localitats participants

Argentona serà un dels 31 municipis participants a la campanya Barris Antics, Compra i Guanya, que arriba a la seva 10a edició. Aquesta iniciativa, organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb projectes, dona suport al petit comerç i la promoció territorial.

Tot i que havia de dur-se a terme al juny, la situació de crisi sanitària ha ajornat la campanya fins a la tardor.

Com participar-hi

A partir de l'1 d'octubre i durant tot el mes, totes aquelles persones que comprin als establiments adherits a l'entitat Argentona Es Mou podran omplir una butlleta per participar al sorteig d'una estada per a dues persones a un altre dels municipis participants. El sorteig es farà públic a principis de novembre a través de Ràdio Argentona. 

Al novembre i al març de 2021 està previst que Argentona aculli els guanyadors de la resta de localitats participants. La regidoria de Promoció Econòmica ha programat una jornada amb una ruta per punts singulars del municipi, un dinar a un restaurant del municipi amb un menú elaborat amb productes de proximitat. I a la tarda visita al Museu del Càntir i el centre històric. 

Trobareu més informació de la campanya al següent enllaç:

Xarxa Barris

Publicat el 23.09.2020