Ajuntament d'Argentona
La situació sanitària obliga a disputar la temporada a porta tancada. El club estrena un canal per veure els partits en directe per internet
cba senfem2020

Aquest cap de setmana els equips sènior del Club Bàsquet Argentona han disputat els primers partits amistosos de pretemporada. El sènior femení va perdre davant del Premià, equip de categoria superior (Copa Catalunya), que es va imposar per 57-76. D'altra banda el sènior masculí va caure per un punt (78-79) davant la visita del Cabrera. Els partits de pretemporada serveixen perquè els equips agafin ritme, faciliten l'adaptació dels nous components de la plantilla i en definitiva, per preparar la temporada.  

El director esportiu del club, Xavier Rodríguez, ha explicat que a causa de la situació sanitària han pres la decisió conjunta amb l'Ajuntament d'Argentona de disputar els partits sense públic. En aquest sentit ha afirmat que previsiblement aquesta mesura s'aplicarà durant tota la temporada i per això el club ha decidit emetre els partits en directe per internet. Rodríguez considera que aquest canal permetrà gaudir dels partits del sènior però també serà "l'única manera que els pares i mares puguin veure jugar als seus fills i filles".  

Entrevista al director esportiu, Xavier Rodríguez:

×  
Pretemporada 20-21 Sènior Femení vs A.B Premià Pretemporada 20-21 Sènior Femení vs A.B Premià
Publicat el 22.09.2020