Ajuntament d'Argentona

L'activitat es farà en tres sessions, dissabte 24 i diumenge 25 d'octubre a les 12:30 hores i és gratuïta. S'amplia l'activitat també al 31 d'octubre

Imprescindible inscripció prèvia

Vi+2020

L'Ajuntament d'Argentona, com a membre del Consorci de la DO Alella i amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta denominació i els productes dels cellers elaboradors, organitza el proper mes d'octubre una nova edició del Vi+, un esdeveniment de dinamització del territori per promocionar el món del vi a través d'un cicle d'activitats i experìencies enoturistiques.

Es tracta d'una oferta amb més de 25 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen a diferents municipis adherits al Consorci, des d'Alella i Martorelles, al sud, fins a Sant Pol de Mar, al nord.

Per quart any consecutiu i donada la bona acollida que va tenir l'activitat l'any anterior, l'Ajuntament d'Argentona realitza una nova edició de Tast de vins.

En concret, serà un tast de vins de la D.O. Alella, que es farà dissabte 24, diumenge dia 25 i dissabte 31 d'octubre a les 12.30 hores al saló de Pedra. L'activitat és gratuïta però amb places limitades i cal inscripció prèvia.

TAST DE VINS DO ALELLA

Una introducció al tast amb diversos vins de la DO Alella, a càrrec d'un sommelier.  Tota una experiència que esperem que us agradi.

  • Dies: dissabte 24, diumenge 25 i dissabte 31 d'octubre Hora: 12.30h Lloc: Saló de pedra, Antic Ajuntament d'Argentona.
  • Carrer Gran, 61
  • Preu: gratuït. Imprescindible inscripció prèvia
  • Organitza: Servei Municipal de promoció Econòmica (SEMPRE) Ajuntament d'Argentona 

INSCRIPCIÓ 24 OCTUBRE

Inscripció 25 octubre

Inscripció 31 d'octubre

Més informació a:

Enoturisme Alella

Publicat el 18.09.2020