Notícies
Publicat el 18.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Suspesa la 18ena edició de la Burriac Xtrem
L'organització ha pres la decisió per responsabilitat sanitària. Proposaran un circuit per entrenar lliurement amb possibilitat de guanyar dorsals per l'edició del 2021
burriac xtrem 2020

L'organització de la Burriac Xtrem ha emès un comunicat per anunciar la suspensió de la 18 edició de la cursa, segons han detallat, per coherència, responsabilitat i solidaritat davant la crisi sanitària. El cap de cursa, Jordi Ferrer, ha explicat que han esperat fins al darrer moment a prendre la decisió amb el desig que millorés la situació sanitària però no ha estat així. Ferrer, ha assegurat que aquesta suspensió no malmet la il·lusió de l'organització sinó que els estimula a preparar l'edició del 2021 amb més ganes que mai. 

Jordi Ferrer ha anunciat que publicaran un circuit perquè tots els corredors i corredores puguin gaudir-lo lliurement durant el mes de novembre. Aquesta proposta inclou premis pels tres millors temps masculins i femenins registrats a l'aplicació Strava, els quals rebran un dorsal per participar gratuïtament a la pròxima edició. A més, l'organització incentiva als participants del circuit de la Burriac Xtrem o CaniXtrem a fotografiar-se, ja que premiaran amb dorsals a les millors fotografies penjades a Facebook i Instagram. 

Entrevista al cap de cursa, Jordi Ferrer:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800