Ajuntament d'Argentona
Encara hi ha algunes places lliures

Aquest dimecres es va celebrar el sorteig per a l'elecció del número de tall per a l'assignació de places per al proper curs de gimnàstica terapèutica per a adults, que es durà a terme a les instal.lacions del Poliesportiu Municipal, en diverses franges de 8 a 1del migdia, els dilluns i dijous i al veïnat del Cros els dimarts i dijous a les 17:30 i a les 18:30 hores.

Després del sorteig i de la configuració dels grups segons la preferència inicial de les persones interessades, encara queden algunes places lliures a la franja de les 8 i les 12 del migdia, i també a les classes que s'impartiran al Cros. Aquelles persones sense grup assignat poden optar a les places lliures que encara resten, trucant a l'Ajuntament d'Argentona als telèfons 937974900 o al 673648491.

Una vegada assignada la plaça, cal confirmar-la fent el pagament de  la matrícula. A partir del 21 de setembre les persones inscrites hauran d'adreçar-se a l'Ajuntament a recollir el full d'inscripció i el full de pagament. Aquests documents s'hauran de presentar obligatòriament el primer dia de classe.

Els grups de gimnàstica seran reduïts i s'aplicaran les mesures de seguretat sanitària i prevenció establerts per les autoritats competents davant el context actual. 

Per a més informació pots adreçar-te a la regidoria d'igualtat, feminismes i LGTBI, a la segona planta de l'edifici de l'ajuntament (c/ Gran, 59) o truca al 937974900.

>>Acta del sorteig

>>Llistat provisional de resultats

Publicat el 17.09.2020