Ajuntament d'Argentona
L'entitat comptarÓ amb la colĚlaboraciˇ de RÓdio Argentona per "poder arribar a tothom"
Diables Argentona "El 10 a les 22h"

Els Diables d'Argentona i la Comissiˇ del 10S han decidit organitzar un acte la nit prŔvia a la Diada Nacional de Catalunya. Tot i que al mes de maig van decidir no celebrar res, fa pocs dies van canviar d'opiniˇ i han preparat un acte "per acompanyar a la gent del poble amb missatges optimistes". AixÝ ho ha explicat el membre de l'entitat i vocal de la comissiˇ Oscar Sanchez en una entrevista a RÓdio Argentona i admet que "ens fa ilĚlusiˇ aportar una mica d'ilĚlusiˇ i festa sense cap risc".

Des de fa pocs dies, es poden veure diferents cartells a diversos indrets del poble i balcons amb cites d'Anna Gual, Cesk Freixas, Ebri Knight, Enric Cassasses, entre altres. A mÚs, l'entitat proposa que el dijous 10 de setembre a les 22h de la nit els ve´ns i ve´nes d'Argentona, des de casa, sintonitzin el 104.6 de la FM. A travÚs de les ones de RÓdio Argentona, per "poder arribar a tothom", podran escoltar, durant uns 15 minuts de durada, el fil musical i efectes que acompanyarÓ la pirotŔcnia que es projectarÓ des de quatre punts diferents del municipi. Oscar Sanchez demana que qui tingui un sistema de so potent, posi l'altaveu a la finestra per compartir-ho amb tothom.

Sanchez anima a tothom a participar el dijous "10 a les 22h, escoltant la rÓdio i mirar el cel". Podeu veure un Ólbum d'imatges al Facebook de RÓdio Argentona i escoltar l'entrevista sencera a Oscar Sßnchez clicant el segŘent enllaš:

Publicat el 07.09.2020