Ajuntament d'Argentona
L'entitat comptarà amb la col·laboració de Ràdio Argentona per "poder arribar a tothom"
Diables Argentona "El 10 a les 22h"

Els Diables d'Argentona i la Comissió del 10S han decidit organitzar un acte la nit prèvia a la Diada Nacional de Catalunya. Tot i que al mes de maig van decidir no celebrar res, fa pocs dies van canviar d'opinió i han preparat un acte "per acompanyar a la gent del poble amb missatges optimistes". Així ho ha explicat el membre de l'entitat i vocal de la comissió Oscar Sanchez en una entrevista a Ràdio Argentona i admet que "ens fa il·lusió aportar una mica d'il·lusió i festa sense cap risc".

Des de fa pocs dies, es poden veure diferents cartells a diversos indrets del poble i balcons amb cites d'Anna Gual, Cesk Freixas, Ebri Knight, Enric Cassasses, entre altres. A més, l'entitat proposa que el dijous 10 de setembre a les 22h de la nit els veïns i veïnes d'Argentona, des de casa, sintonitzin el 104.6 de la FM. A través de les ones de Ràdio Argentona, per "poder arribar a tothom", podran escoltar, durant uns 15 minuts de durada, el fil musical i efectes que acompanyarà la pirotècnia que es projectarà des de quatre punts diferents del municipi. Oscar Sanchez demana que qui tingui un sistema de so potent, posi l'altaveu a la finestra per compartir-ho amb tothom.

Sanchez anima a tothom a participar el dijous "10 a les 22h, escoltant la ràdio i mirar el cel". Podeu veure un àlbum d'imatges al Facebook de Ràdio Argentona i escoltar l'entrevista sencera a Oscar Sánchez clicant el següent enllaç:

Publicat el 07.09.2020