Ajuntament d'Argentona
El Cargol Treu Banya i El Bosquet van començar, ahir, amb totes les mesures de seguretat
Escola Bressol Argentona

Ahir es va donar el tret de sortida al nou curs a les escoles bressol municipal. Enguany, però, els centres s'han hagut d'adaptar a les mesures de seguretat sanitàries establertes pel Departament d'Educació de la Genetalitat de Catalunya.

Tant 'El Cargol Treu Banya' com 'El Bosquet' han incorporat el gel hidroalcohòlic a les aules, prenen la temperatura als nens i nenes quan arriben a l'escola i rentat de mans quan arriben i sempre que sigui necessari. A banda d'aplicar aquest protocol i mesures de seguretat sanitària també han hagut d'adoptar un pla d'organització. Les entrades i sortides als centres són més flexibles i esglaonades i fins que una família no surt no en pot entrar una altra. Pel que fa al servei de menjador, enguany, cadascú té el seu espai i hora per dinar i han hagut d'organitzar diferents torns per poder sortir a l'hora d'esbarjo. Cada grup disposa d'uns 10 minuts, aproximadament, per entrar i sortir del centre i s'ha hagut de senyalitzar el terra per indicar el pas de les persones.

A 'El Cargol Treu Banya', com a mesura extraordinària, enguany, no poden barrejar els tres grups del centre per evitar el contagi d'algun adult o infant. I a 'El Bosquet' han començat en període d'adaptació, assumint els canvis d'organització i resolent els problemes i dubtes dels primers dies i dels que vagin succeint.

La ràtio es manté en els dos centres i encara compten amb places vacants en algunes de les seves línies. Algunes famílies ja han comunicat als centres que portaran els seus fills durant els pròxims dies.

Publicat el 04.09.2020