Notícies
Publicat el 07.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El nou sènior femení de l'Handbol Laietà debutarà contra el Banyoles
La federació catalana d'handbol ha presentat el calendari de competició per a la temporada 20/21
Handbol Argentona

El Club Handbol Laietà d'Argentona segueix creixent i aquesta temporada comptarà a un equip sènior femení que competirà a Primera Catalana. L'equip ja coneix el calendari de competició per a la pròxima temporada 2020/2021. Segons el calendari, les argentonines debutaran al Pavelló de la Draga de l'Hanbol Banyoles, el primer cap de setmana d'octubre. El primer partit a casa, al Pavelló d'Argentona, serà el següent diumenge davant de l'Handbol Sant Quirze B.

Una de les novetats que presenta la competició és l'increment d'equips per categoria com a conseqüència de la pandèmia. Respecte la temporada anterior, la categoria sènior passa de 15 a 20 equips, dividits en dos grups de 10 i hi haurà una primera fase de 18 jornades. El sènior femení Handbol Laietà jugarà al grup A i serà l’únic representant maresmenc.

EL SÈNIOR MASCULÍ JUGARÀ A TERCERA CATALANA El sènior masculí també coneix els rivals de la temporada vinent. Després d'assolir l'ascens directe la temporada anterior, l'equip de Dídac de la Torre jugarà a la Fase B de Tercera Catalana i, de moment, només coneix el calendari de la primera jornada. Els argentonins debutaran a casa de La Salle Bonanova Júnior el primer cap de setmana d'octubre, encara amb dia i hora per concretar.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800