Notícies
Publicat el 04.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Un Sant Domingo malenconiós
La benedicció de les aigües s'ha dut a terme dins l'Església i el Vot de Poble ha estat virtual
benedicció aigües

Argentona ha viscut un 4 d'agost atípic, on tots hem pensat què estaríem fent a cada moment en una Festa Major habitual. La malenconia ens ha fet recordar els gegants, la xarbotada, o l'aixecada de càntirs, activitats que enguany no s'han pogut dur a terme. El que sí que s'ha celebrat és l'Ofici a Sant Domingo on han assistit desenes de persones entre les quals regidors de Tots per Argentona, el PSC i Junts per Catalunya. Finalment, la benedicció de les aigües s'ha dut a terme dins la mateixa Parròquia de Sant Julià. A primera hora del matí, els organitzadors de la Fira del Càntir han anat a buscar aigua a la Font de Sant Domingo per portar-la a la Parròquia on el Mossèn Àlex Marzo ha fet la benedicció. A continuació, s'ha traslladat al Museu del Càntir per beneir els càntirs de l'any, obra d'André Ricard, i posteriorment s'han posat a la venda.

A primera hora del matí, la pàgina web i les xarxes socials de l'Ajuntament també han publicat el Vot de Poble virtual en el qual, l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, ha recordat la història d'aquest esdeveniment i l'ha dedicat als sanitaris de la vila, qui estaven cridats a fer el pregó d'enguany.

Després de la suspensió de la Festa Major i la prohibició d'aglomeracions, Ràdio Argentona us ha volgut acostar aquest matí de Sant Domingo a casa a través del 104.6 de la FM i també les xarxes socials. Podeu tornar a escoltar el programa especial com també veure el recull fotogràfic

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800