Ajuntament d'Argentona
No s'autoritzarà ni permetrà cap acte dins l'àmbit de la Festa Major

L'Ajuntament d'Argentona vol deixar clar que no autoritza ni permetrà cap acte al carrer en l’àmbit de la Festa Major, així com tampoc cap desfilada o processó vinculada a actes religiosos ni de cap altra mena, pels motius sanitaris que ens han obligat a suspendre tots els actes de la Festa Major, tant els propis com els organitzats per les entitats del municipi.

Les darreres setmanes la tendència de casos positius no ha parat de créixer i en aquest moment és prioritari frenar els contagis perquè la pandèmia no torni a descontrolar-se. Us demanem prudència i responsabilitat,  que us poseu la mascareta i eviteu el contacte estret amb persones que no són del vostre grup de convivència i que seguiu totes les indicacions sanitàries per evitar més rebrots.

Només com a excepció, hem volgut mantenir la commemoració del Vot de Poble virtual pel que significa en un context de pandèmia com el que estem vivint i pel valor patrimonial d'aquest acte tan arrelat  a la cultura del nostre poble.

Per aquest motiu el dia 4 d'agost l'alcaldessa farà la tradicional renovació del Vot de Poble mitjançant un vídeo que s'emetrà pel web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament d'Argentona.

Equip de govern
Ajuntament d'Argentona

Publicat el 02.08.2020