Notícies
Publicat el 30.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Cervantes: 'És una de les decisions més dures que hem hagut de prendre'
La regidora de Festes s'ha mostrat trista per haver de suspendre la Festa Major de Sant Domingo i ha admès que els "sap molt greu"
entrevista Montse Cervantes

Els actes de la Festa Major de Sant Domingo havien de començar aquest dissabte 1 d'agost. Ja estava tot a punt, el programa de mà, les samarretes i una programació amb el 90% d'artistes locals. Però l'Ajuntament d'Argentona s'ha vist obligat a suspendre tots els actes, "una de les decisions més dures" que han hagut de prendre, segons la regidora de Festes, Montse Cervantes, que ha admès que els "sap molt greu". Ha explicat que des de la regidoria que dirigeix han estat "treballant i estudiant totes les notícies i l'evolució de la Covid al Maresme" i que "fins a l'últim moment pensàvem que sí que podria ser". Però diu que "tothom ha d'entendre" i ser conscient "que això podia passar".

Montse Cervantes reconeix que el detonant per prendre aquesta decisió van ser les paraules de dilluns passat del President de la Generalitat, Quim Torra, en què afirmava que venien els deu dies més importants per intentar aturar els rebrots. Cervantes assegura que, amb aquestes afirmacions, el govern no podia convidar els argentonins i argentonines "a sortir al carrer". Tot i això, la regidora ha volgut agrair la tasca dels treballadors municipals, que havien elaborat una Festa Major amb totes les mesures de seguretat que es reclamaven en la fase 3, que eren més restrictives que en la situació actual.

Al llarg d'aquests dies, els tècnics municipals estan treballant per poder donar una bona sortida als espectacles previstos que, segons el comunicat, s'intentaran reubicar en altres dates. La regidora també ha fet una crida a la responsabilitat i a seguir les normes de seguretat, dins i fora de casa, per evitar més rebrots.

Podeu escoltar l'entrevista a la regidora de Festes, Montse Cervantes: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800