Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La biblioteca té nou logotip
És obra de Laura Gállego i la imatge del camaleó respon a la comparativa que feia Joan Fontcuberta i Gel entre aquest rèptil i la tasca del traductor
logo biblioteca

La Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel té nou logotip. És obra de l'argentonina Laura Gállego qui ha elaborat un disseny en què es barregen els llibres, les lletres i un camaleó. La bibliotecària d'Argentona, Gemma Bravo, explica que Joan Fontcuberta i Gel, el traductor argentoní que dona nom a l'equipament, comparava la tasca dels traductors amb els camaleons. Afirmava que la seva feina "a vegades havia de quedar una mica oculta perquè no es veiés el seu estil, que es veiés però no es veiés", un mimetisme propi d'aquests rèptils. Aquest nou disseny ja és la nova imatge de la biblioteca.

L'equipament argentoní ha vist com ha disminuït la seva activitat a causa de la Covid-19. Fa setmanes que la biblioteca és oberta al públic però ha anat modificant el seu servei. Actualment, ja no cal demanar cita prèvia per a reserva de documents però encara hi ha restriccions a diferents zones. La zona de diaris i revistes no està habilitada i per accedir a la Sala Infantil cal anar acompanyat de la bibliotecària. A més, a la sala d'adults es demana que tots aquells documents que toqueu i els descarteu, els col·loqueu a banda perquè s'hauran de confinar dos dies, tal com marquen els protocols actuals. Pel que fa a l'horari, la biblioteca obre de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 15.30 h a 19 h. Enguany, l'equipament també farà vacances i restarà tancat del 3 al 23 d'agost.

Entrevista a la bibliotecària d'Argentona, Gemma Bravo:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800