Notícies
Publicat el 14.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Si la mesura es considera un error, entenc que haurem de replantejar-la'
L'alcaldessa, Gina Sabadell, obre una escletxa per reconsiderar la restricció de trànsit a l'Avinguda del Molí de les Mateves
Gina Sabadell juliol ràdio

La restricció de trànsit a l'Avinguda del Molí de les Mateves ha provocat molta controvèrsia i una prova és que tots els portaveus dels grups municipals a l'oposició rebutgen aquesta mesura. Coneixedors de la situació, el govern ha decidit fer una consulta ciutadana per saber l'opinió dels argentonins i argentonines en la restricció de trànsit a la via que connecta el nucli urbà amb el barri de Sant Miquel del Cros. L'alcaldessa, Gina Sabadell, assegura que la consulta serà vinculant i obre la porta a tornar-ho a reconsiderar. "Si aquesta mesura no és ben acollida i genera desconfiança, no es veu bé o en considera un error, entenc que haurem de replantejar-la", afirma. Sabadell aposta pel consens "si no difícilment es pot tirar endavant un projecte, encara que sigui amb tota la bona voluntat". L'alcaldessa ha fet aquestes declaracions en el seu torn de la roda política, una entrevista que es va enregistrar ahir al matí i on també va voler recordar el compromís del govern amb la mobilitat sostenible.

D'altra banda, Sabadell no entén la polèmica suscitada per la possible delegació del servei de la deixalleria municipal al Consell Comarcal del Maresme. Assegura que no es portava a votació aquest aspecte i que ho pensaven comunicar a l'oposició en el moment adequat.

L'alcaldessa també s'ha mostrat preocupada per aquells argentonins i argentonines que no respecten les mesures de seguretat i higiene, i per aquelles terrasses que tampoc mantenen les distàncies. Tot i això, s'ha mostrat satisfeta per l'obertura de la piscina municipal i les classes d'aiguagym pels més grans, per la prova de foc en l'obertura de la Sala després del confinament.

Podeu escoltar l'entrevista a l'alcaldessa, Gina Sabadell:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800