Ajuntament d'Argentona
La cap de llista i portaveu de Tots per Argentona, Montse Capdevila, afirma que aquest aspecte segueix sent una línia vermella i per això la seva formació va dividir el vot
Montse Capdevila ple juliol

La cap de llista i portaveu de Tots per Argentona, Montse Capdevila, creu que s'hauria d'haver celebrat un ple extraordinari per debatre i votar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), ja que d'aquesta manera les intervencions haguessin pogut ser més llargues i tothom s'hagués pogut expressar àmpliament. El regidor de la seva formació, Xavier Collet, va ser qui va fer una explicació més extensa i va parlar de punts a favor del POUM i d'amenaces, una d'elles els laterals de la C-32 que segueixen apareixent al pla. Aquest punt va fer que anteriorment Tots per Argentona no s'avingués a votar cap aspecte del POUM mentre que en aquest últim ple, la formació va dividir el seu vot, amb dos vots a favor, una abstenció i un vot en contra. Montse Capdevila assegura que era "important no frenar més aquesta aprovació" però que la seva formació segueix treballant per "la preservació del territori". És per això que afirma que si detecten "algun moviment per poder executar els laterals de la C-32, ens tindran en peu de guerra als de Tots per Argentona".

Referent a les dedicacions dels regidors del govern, Montse Capdevila ha assegurat que "és evident que falten mans". Creu que abans de la sortida de l'alcalde, Eudald Calvo, ja en faltaven i ara s'ha fet més evident. Aquest aspecte es podria resoldre amb l'entrada al govern d'algun altre grup municipal i, per tant, de més regidors. Capdevila ha explicat que segueixen les converses entre Unitat i Tots per Argentona però admet que van lentes i que no hi haurà cap anunci, positiu o negatiu, fins passat l'estiu.

Per últim, i com la resta de portaveus municipals, la portaveu de TxA també ha mostrat la seva oposició a la restricció de trànsit a l'Avinguda del Molí de les Mateves. Creu que és una "mala decisió", que "aïlla encara més el barri del Cros" i que les energies s'han d'enfocar en altres aspectes.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a la cap de llista i portaveu de TxA, Montse Capdevila:

Publicat el 13.07.2020