Ajuntament d'Argentona
El Pony Pisador, Ginestà, Ketekalles i Ital Sound són els quatre grups del cicle de concerts que acollirà l'Escola Les Fonts del 4 al 6 d'agost
×  
Entrevista a l'organització de "La Porca Misèria" Entrevista a l'organització de "La Porca Misèria"

"La Porca Misèria" és el cicle de concerts que substituirà la Garrinada d'enguany i que ha estat presentat pel mateix col·lectiu després de comunicar la suspensió de la 21a edició. El Pony Pisador, Ginestà, Ketekalles i els argentonins, Ital Sound són les quatre propostes escollides per actuar del 4 al 6 d'agost a l'Escola Les Fonts. Els concerts tindran un aforament màxim de 450 persones i les entrades es podran adquirir anticipadament entre el 20 de juliol i el 2 d'agost a un preu de 5€ incloent mascareta dissenyada per l'organització. Els punts de venda són el Casal de Joves (entre setmana de 17h a 21h), la Plaça Nova (el cap de setmana de 10h a 14h) i l'Espai Jove del Cros (el 25 i 26 de juliol de 10 a 14h).

La Garrinada vol evitar així aglomeracions a l'entrada del recinte i garantir que tots els argentonins i argentonines tinguin prioritat a l'hora d'adquirir les entrades. En una entrevista a Ràdio Argentona, membres del col·lectiu han explicat que "La Porca Misèria" s'ha organitzat per omplir el buit que deixarà la Garrinada, amb un format adaptat a les restriccions sanitàries i que garanteix les mesures de seguretat requerides. Finalment, han subratllat que hi han dipositat la il·lusió i l'esforç de cada any però amb el desig que sigui una edició circumstancial i l'any vinent es pugui reprendre una nova edició de la Garrinada. 

Clica'm per veure el recull fotogràfic de l'entrevista.

la porca misèria cartell 

Publicat el 13.07.2020