Notícies
Publicat el 10.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'El tall de trànsit a l'Avinguda del Molí de les Mateves no és una bona idea'
La socialista Susana López també ha dit que "és absurd" prendre aquesta decisió durant el confinament
Susana López ple juliol

La cap de llista i portaveu del PSC, Susana López, ha mostrat la seva oposició a la restricció del trànsit de vehicles a l'Avinguda del Molí de les Mateves i assegura que els veïns de Sant Miquel del Cros també s'hi oposen. La regidora socialista creu que no es pot eliminar "el cordó umbilical" que uneix el nucli urbà d'Argentona amb el barri perquè aquesta via la utilitzen molts vilatans i vilatanes al llarg del dia com ella mateixa. López explica: "tens un servei bo, una carretera molt usada per la gent del poble, ens treus aquesta via per anar amb cotxe i ens en poses una de precària per anar amb bicicleta o caminant. Doncs no és una millora i, per tant, no és una bona idea". La portaveu socialista diu que "és absurd" prendre aquesta decisió durant el confinament, quan molts argentonins i argentonines aprofitaven la manca de vehicles per passejar per aquesta i altres vies. López també ha titllat de "surrealista" com ha comunicat aquesta decisió el govern, ja que per exemple, l'oposició se'n va assabentar per alguns veïns. La regidora socialista aposta per millorar el paviment, la senyalització, la il·luminació i la vorera d'aquesta carretera alhora que proposa que s'habilitin altres vies per a vianants i ciclistes.

D'altra banda, Susana López creu que si les negociacions entre Unitat i Tots per Argentona van en bona direcció, les dues formacions haurien de fer imminent el pacte per tal de començar a treballar el més aviat possible.

La regidora socialista també ha explicat que el regidor d'urbanisme, Pere Espelt, els va agrair el vot favorable al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), un fet que ha valorat molt positivament. Tot i això, ha estirat les orelles al govern per no comunicar diverses decisions amb anterioritat. Un exemple és l'estudi de la delegació de la gestió de la deixalleria al Consell Comarcal del Maresme, o bé el retard en l'obertura de portes de la piscina municipal.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a la cap de llista i portaveu del PSC, Susana López:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800