Ajuntament d'Argentona
El portaveu de JxCat, Bernat Calvo, afirma que es tracta d'un 'no' als laterals de la C-32.
Bernat Calvo ple juliol

Junts per Catalunya (JxCat) va ser l’única agrupació municipal que es va mostrar totalment en contra en la votació del text refós del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en el darrer ple. Els dos regidors hi van votar en contra i el seu portaveu, Bernat Calvo, fins i tot, va demanar un recés en la sessió per esclarir alguns dubtes. Avui, Calvo ha explicat que el seu grup “no ha pogut participar” de l'elaboració del POUM per la seva recent creació i no havia tingut l'oportunitat “de fer palès” el seu rebuig als laterals de la C-32, uns laterals que l'Ajuntament es veu obligat a incorporar al pla perquè ho marca un altre document de rang superior. Calvo assegura que n’és conscient però, tot i això, volien mostrar la seva oposició votant “un no polític a aquesta ronda de Mataró” .

JxCat també s'oposa a la restricció del trànsit rodat a l'Avinguda del Molí de les Mateves, la carretera que connecta el nucli urbà i el veïnat del Cros. Bernat Calvo creu que no es pot aïllar el barri i aposta per millorar el carril bici existent.

Durant el ple, JxCat també es va abstenir en la modificació de crèdit del pressupost que servia per destinar una aportació econòmica a les activitats musicals, Argentona es Mou i Argentona Impuls. Bernat Calvo ha explicat que el seu grup veu insuficient la quantia destinada a l'Escola de Música. Pel que fa a la Festa Major, el portaveu de Junts per Catalunya creu que els concerts han de canviar d'ubicació i no realitzar-se a l'Escola Les Fonts però és partidari de mantenir les activitats de Sant Domingo.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al cap de llista i portaveu de JxCat, Bernat Calvo:

Publicat el 09.07.2020