Notícies
Publicat el 09.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Finalitza amb èxit el curs de premonitor/a
Una quarantena d'argentonins i argentonines entre 14 i 17 anys han cursat la formació oferta per la Regidoria de Joventut
×  
Entrevista amb la regidora de Joventut, Agnès Cabot Entrevista amb la regidora de Joventut, Agnès Cabot

Una quarantena d'argentonins i argentonines entre 14 i 17 anys han obtingut el diploma de premonitor/a després de finalitzar el curs satisfactòriament. Aquesta formació és introductòria al món del lleure educatiu i adreçat a joves que volen participar en activitats d'educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. La regidora de Joventut, Agnès Cabot, ha explicat que aquests cursos són de 20 hores però que l'han ampliat amb 10 hores de formació més per complementar-lo amb la perspectiva de gènere. Finalment, ha subratllat la importància de la formació en el lleure per part de la regidoria perquè segons ha afirmat aporta competències en l'àmbit personal alhora que contribueix amb el teixit educatiu i associatiu de la vila. 

Ja podeu veure l'àlbum fotogràfic de l'entrega de diplomes per part de l'alcaldessa, Gina Sabadell, la regidora de Joventut, Agnès Cabot, i l'equip de Joventut.  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800