Notícies
Publicat el 08.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'No permetré que Argentona talli l'accés als veïns del Cros'
El regidor Fran Fragoso rebutja el tall al trànsit de vehicles de l'Avinguda del Molí de les Mateves
Fran Fragoso juliol

El regidor del Grup Municipal Fran Fragoso ha estat contundent en el seu torn de la roda política del mes de juliol. S'ha mostrat totalment en contra del tall al trànsit de vehicles de l'Avinguda del Molí de les Mateves: "no permetré que Argentona talli l'accés als veïns del Cros, perquè els agradi o no, són els nostres veïns". El regidor assegura que aquesta carretera la utilitzen, majoritàriament, els vehicles i els camions i explica que tothom amb qui n'ha parlat s'ha mostrat totalment en contra, ja siguin veïns del nucli urbà com del Cros i les empreses de la zona. Fragoso és partidari d'arranjar aquesta carretera amb voreres més àmplies i un carril bici però mantenint el trànsit de vehicles.

El regidor Fragoso també ha estat rotund amb la Festa Major de Sant Domingo. Creu que l'Ajuntament no hauria d'organitzar cap activitat tenint en compte els rebrots que s'estan diagnosticant a moltes zones del país.

Pel que fa al ple, el regidor Fran Fragoso va haver de marxar abans de la votació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i ha criticat que alguns regidors s'estenguin àmpliament en les seves explicacions quan el ROM només contempla un màxim de 10 minuts per intervenció. Tot i això, Fragoso ha admès que hagués votat a favor del nou POUM. També ha explicat el seu vot en contra de la modificació de les dedicacions dels regidors, Montse Cervantes i Quim Perejoan, ja que és partidari de què els regidors fitxin com qualsevol treballador.

L'entrevista al regidor del Grup Municipal Fran Fragoso ha estat la primera que s'ha realitzat a les instal·lacions de Ràdio Argentona després del confinament. Podeu escoltar-la sencera al següent enllaç:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800