Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 01.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els Amics del Pubillatge ajornen la celebraciķ del seu 50č aniversari
L'entitat tampoc convocarā els exāmens per renovar als representants actuals, que allarguen mandat fins l'any vinent
Amics Pubillatge Argentona


Els Amics del Pubillatge d'Argentona han decidit, a causa de la situaciķ actual, suspendre els actes que tenien previst per celebrar el seu 50č aniversari. L'entitat ho volia celebrar amb una gran festa, durant el mes d'agost, convidant a tots els representants locals que han passat al llarg de tots aquests anys. La presidenta de l'entitat, Maite Gil, ens ha explicat en una entrevista que fa aproximadament un any que estan preparant la festa perquč “comporta molt de temps revisar tots els arxius”. Amb la situaciķ i el confinament al mes de marį, van decidir no enviar les corresponents invitacions.

A més, les pubilles, hereus, dames i fadrins d'Argentona escollits l'any passat seguiran representant el municipi un any més. L'entitat dels Amics del Pubillatge també ha anunciat que enguany tampoc es faran els exāmens per renovar els representants locals ni comarcals. Per tant, les Pubilles i Hereus que amplien mandat sķn Abigail Quílez (Pubilla), Martí Jiménez (Hereu), Clara Andrés (Dama d'Honor) i Júlia Travessa i Carles Travessa, pubilleta i hereuet respectivament.

Finalment, Maite Gil fa una crida a aquelles persones que han participat de l'entitat al llarg d'aquests anys que contactin amb ella, al 648.271.545, amb la finalitat de reunir-los a tots durant la gran festa d'aniversari de l'any vinent.

Escolta l'entrevista sencera a la presidenta dels Amics del Pubillatge d'Argentona Maite Gil:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800