Notícies
Publicat el 27.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament mantindrà el proper curs el PFI d'Auxiliar de pastisseria i forneria
Auxiliar forneria
En els propers dies s'iniciarà el termini de preinscripcions d'aquesta formació adreçada a joves d'entre 16 i 21 anys que no han assolit l'ESO

L'Ajuntament d'Argentona prolongarà un any més el curs d'Auxiliar de pastisseria i forneria, una de les línies educatives del programa de formació i inserció (PFI) que ha dut a terme en els darrers anys.

Tot i que la regidoria d'Educació treballa des de fa mesos en una nova programació, per tal d'oferir noves alternatives formatives als joves del municipi, la crisi derivada de la COVID-19 ha impedit enllestir els treballs i la proposta abans del proper curs acadèmic. Davant d'aquesta situació, s'ha decidit mantenir un any més un dels cursos de PFI.

L'Ajuntament d'Argentona confia en que la situació es normalitzi en els propers mesos, i poder implementar així el nou projecte en el següent curs, el 2021-22, a més de trobar unes instal·lacions i espais més adequats per a la tasca formativa i educativa.

En uns dies està previst que s'iniciï el termini de preinscripcions d'aquest curs d'Auxiliar de pastisseria i forneria, a través de la Seu Electrònica i l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

PFI

Els Programes de Formació i Inserció estan adreçats a joves de 16 a 21 anys que no han assolit l'ESO i volen continuar desenvolupant-se per tal d'accedir a un cicle formatiu de grau mig i continuar per la via formativa o bé iniciar-se en una qualificació professional i continuar per la via laboral.

Els Programes de Formació i Inserció es consideren transicions educatives, de manera que serveixin sobretot per millorar les seves habilitats personals i socials i orientar en la seva presa de decisions. 

Els PFI tenen una durada de 1000 hores i el seu calendari es programa de setembre a juny.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800