Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 18.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'El tarannā és bo, veurem si podem treballar conjuntament'
La portaveu de TxA, Montse Capdevila, ha explicat que aquesta setmana el seu grup farā una segona trobada amb Unitat per seguir avanįant en un possible acord de govern
×  
entrevista Montse Capdevila (TxA) - ple de juny entrevista Montse Capdevila (TxA) - ple de juny

Fa unes setmanes, Unitat va oferir a Tots per Argentona (TxA) la possibilitat de trobar alguna fķrmula de colˇlaboraciķ per governar. La cap de llista i portaveu del grup de l'oposiciķ, Montse Capdevila, creu que és positiu i "necessari" que els dos grups dialoguin i assegura que el "tarannā i el to de les dues parts és bo". Capdevila ha exposat que aquesta setmana tindran una segona trobada i "veurem si podrem treballar conjuntament". El que no ha avanįat és el Pacte de poble entre tots els grups municipals per a la recuperaciķ econōmica de la vila. La cap de llista de TxA ha admčs que "no ens vam entendre en la forma de com s'havia de fer" perō sí en el contingut. I és que l'oposiciķ "volia tenir una mica més de responsabilitat" i que cada grup municipal presidís una de les taules de treball, una fķrmula que el govern no veu amb bons ulls. Tot i aixō, Capdevila assegura que seguiran treballant en les taules quan els convoquin.

En el seu torn de la Roda política, la portaveu de Tots per Argentona també ha fet un repās de la situaciķ educativa actual, les dificultats de les empreses del sector i la poca previsiķ amb la qual es podrā treballar l'inici del curs vinent, ja que les directrius sķn canviants. Capdevila ha volgut matisar que les competčncies d'Educaciķ sķn de la Generalitat perō que els Ajuntaments també prenen decisions, com ara no obrir les escoles bressol encara que ja sigui possible des del 8 de juny. Capdevila creu que la informaciķ amb les famílies "va quedar molt estroncada", ja que no se'ls va comunicar la decisiķ de no reobrir fins al 4 de juny. En aquest sentit, la portaveu de TxA assegura que "la comunicaciķ hauria d'haver estat més clara i transparent".

Pel que fa a les mesures d'ocupaciķ de la via pública, Montse Capdevila veu amb bons ulls l'ampliaciķ de terrasses i la bonificaciķ de la taxa pels restauradors fins a finals d'any. A més, afirma que la restricciķ del trānsit als voltants de la Plaįa Nova i la nova ubicaciķ del mercat setmanal sķn dues mesures que s'haurien de mantenir posteriorment perquč "és una millora per tots".

Per últim, la portaveu del māxim grup a l'oposiciķ ha demanat "mesura i precauciķ" per aquesta Festa Major i ha descartat la celebraciķ de la Garrinada i la Nit Boja. TxA ha demanat al govern que els establiments de menjar al carrer siguin d'Argentona i que les actuacions musicals i teatrals les duguin a terme persones vinculades al municipi. A més, Capdevila també creu que enguany s'ha de limitar la publicitat dels actes i no fer-ne fora de la vila per evitar rebre més visitants.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800