Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
No hi haurā Pacte de poble
Govern i oposiciķ no han arribat a un acord perō seguiran cooperant en les taules de treball per a la reactivaciķ de la vila
ple juny

Els grups municipals que formen l'oposiciķ (Tots per Argentona, PSC, JxCat i Fran Fragoso) desisteixen en la creaciķ d'un Pacte de Poble "degut a la tardanįa en buscar un acord i en el format que el govern planteja". Així ho han donat a cončixer en un comunicat en el qual també manifesten el seu suport i "la demostrada mā estesa al govern per participar i treballar conjuntament en les taules de treball". Tot i aixō, els grups municipals critiquen "la voluntat del govern de gestionar la recuperaciķ post Covid a través de taules de treball amb presidčncia exclusiva del regidor de cada ārea".

Per la seva banda, Unitat afirma en una nota que "hi ha hagut desacord en les fķrmules d'organitzaciķ de les taules de treball i del grup impulsor" i considera que les propostes de l'oposiciķ "haurien creat disfuncions en la gestiķ de les diferents polítiques". Tot i aixō, asseguren que tant el govern com la resta de grups municipals seguiran cooperant en les taules de treball com fins ara.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800